Videoproducties

Home / Videoproducties

Bedrijfsfilm

Wij zorgen ervoor dat je bedrijf, dienst of product in een verrassende film gepresenteerd wordt. Aan de hand van ons eerste overleg komen wij met een creatief concept dat aansluit op je communicatiedoelstelling. Daarbij houden we ook rekening met de manier waarop de film wordt ingezet (online, bij presentaties, op televisie etc). We spreken de doelgroep op een treffende manier aan.
Samen met onze opdrachtgevers produceren wij videoproducties. Van de eerste brainstorm naar het creatief concept tot het eindproduct.

Instructiefilm

Al sinds 2006 produceren wij instructievideo’s voor onze opdrachtgevers. In een instructievideo kan de werking van een product in beeld worden gebracht, maar het kan ook worden gebruikt om bijvoorbeeld nieuwe werknemers kennis te laten maken met bepaalde werkprocessen. Door de komst van de smartphones en tablets weten steeds meer organisaties hun boodschap op een eenvoudige manier over te brengen in een instructievideo. Wij bieden diverse mogelijkheden om van je product of dienst een pakkende instructiefilm te maken. De instructiefilm draagt daarbij ook nog eens bij aan een professionele uitstraling van je bedrijf.

Evenement of congres

Wil je de bezoekers van je evenement of congres nog eens laten nagenieten van een onvergetelijke dag? Wat is er nou leuker dan in een korte film nog eens terug te kunnen kijken. Wij produceren aansprekende en bij de doelgroep passende sfeerfilms van congressen en evenementen. Deze films zijn natuurlijk dé manier om mensen die niet zijn geweest te laten zien dat ze er bij de volgende editie zeker bij moeten zijn!
(LIVE)REGISTRATIESWij verzorgen ook (live)registraties van evenementen en congressen. Voor elk budget bieden we een perfecte oplossing waarbij het natuurlijk ook mogelijk is de registratie live uit te zenden op uw eigen website. Zo kan iedereen, waar ook ter wereld, op zijn smartphone, tablet of pc meekijken! Klik voor meer informatie over registraties en streamen.
Neem contact met ons op

Dank voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.