Over ons

Home / Over ons

Over ons

BDK Media maakt videoproducties voor grote en kleine organisaties. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in content management. Wij werken niet in opdracht van, maar samen met onze opdrachtgevers aan succesvolle producties. BDK Media is een flexibele en betrouwbare partner die graag meedenkt en uitdagingen aan gaat. Ons streven is om de verwachtingen van onze opdrachtgevers keer op keer weer te overtreffen.

Onze opdrachtgevers

Wij zijn ervaren videomarketeers die met onze creatieve inbreng kunnen helpen bij het ontwikkelen van complete marketing en communicatieoplossingen. Onze opdrachtgevers zijn onder andere brancheverenigingen, grote landelijke dienstverleners, kleine zelfstandige ondernemers en ZZP’ers.

Hoe werken wij?

Aan de hand van een eerste contact maken we een geheel vrijblijvende afspraak. Tijdens het eerste gesprek zullen wij veel vragen stellen over onder andere welke boodschap je wilt overbrengen, hoe de doelgroep er uit ziet, wat je verwacht te bereiken met de film en hoe de film ingezet gaat worden. Ook informeren we naar je huisstijl en voorkeuren. Aan de hand van het eerste gesprek maken wij een creatief concept. Dit concept zullen we samen bespreken en zodra je akkoord bent met ons voorstel begint het productieproces. Wij werken altijd transparant en daarom zullen we altijd eerst een overzichtelijke prijsopgave sturen zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

BDK Media in actie...

Wij werken niet in opdracht van, maar samen met onze opdrachtgevers aan succesvolle producties.
Wij hebben slechts een doel en dat is om onze opdrachtgevers keer op keer weer te overtreffen in hun verwachtingen. Je zult dan ook ervaren dat wij veel extra service bieden.

Wij werken onder andere voor

    Neem contact met ons op

    Dank voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.