BDK Media.

Wie zijn wij.

BDK Media is in 2008 opgericht. Onze passie voor het produceren van video’s bracht ons ertoe om onze creatieve talenten in te zetten voor bedrijven en organisaties. Vertrouwen en ook plezier in wat je doet zijn belangrijke succesfactoren. Dat vinden veel van onze opdrachtgevers ook. Het is dan ook niet voor niets dat verschillende van onze huidige opdrachtgevers al vanaf het ontstaan van ons bedrijf gebruik maken van onze diensten. Door de groei van onze productie werken wij met een team van vaste en freelance videomakers. Allemaal gepassioneerd van het videoambacht!

Wiljan


Mark


Martijn


Wij werken onder andere samen met:

Image

Hoe werken wij.

1 Samen met jou kijken we naar het doel van je project en wat hier het beste bij past. Hierna maken we een duidelijke offerte en stellen een script op. Pas als je helemaal tevreden bent over de opzet en het script gaan we in overleg de productie voorbereiden.


2 Op de dag van de opnames beginnen we met het doornemen van de verschillende scenes die we gaan draaien. Samen maken we er een leuke draaidag van, want plezier en ontspanning zie je heel goed terug in het eindresultaat!


3Als de montage van de video klaar is krijg je een eerste versie van de video. Jij kan dan met jouw team kijken of alles helemaal naar wens is. Mocht je nog iets willen aanpassen dan regelen wij dat voor je. Want wij zijn pas tevreden als jij dat bent!